Perfera: slim comfort

De intelligente, betrouwbare en duurzame klimaatoplossing voor een gegarandeerd energierendement tot A+++ bij het koelen en verwarmen van uw woning.

Intelligente bewegingssensor

Ontworpen voor uw comfort
De intelligente 2-zondebewegingssensor gebruikt sensoren om personen te detecteren en de luchtstroom te richten naar een zonde, waar op dat moment geen personen aanwezig zijn. Uw systeem schakelt automatisch over op een energiebesparende modus wanneer er niemand in de ruimte aanwezig is.

Energierendement

  • Bluevolution technologie voor een lagere CO2-uitstoot: lucht/lucht warmtepomp met het milieuvriendelijke koudemiddel R-32
  • Maakt gebruik van 80% hernieuwbare energie uit de lucht en 20% van traditionele energiebronnen
  • Invertertechnologie voor een energiebesparing van 30%
  • Intelligente 2-zonebewegingssensor en Econo-modus beperken overtollig energieverbruik

Meerdere Ruimtes

Eén of meerdere ruimtes, aan u de keuze Met de Multi-splitsystemen kunt u tot maximaal 5 split-binnendelen op 1 split-buitendeel aansluiten. Alle binnendelen kunnen afzonderlijk worden bestuurd.

Luchtzuivering

Een zuiver en gezond klimaat
Het fotokaalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet filtert microscopische stofdeeltjes uit de lucht, absorbeert organische verontreinigingen zoals bacteriën, virussen en breekt zelf onaangename geurtjes af. Het luchtfilter van Daikin Emura verzamelt en verwijdert microscopische stofdeeltjes, allergenen, geuren, bacteriën en virussen en houdt zo uw lucht gezond en zuiver.

Ontworpen in Europa

Het strakke design en het stijlvolle ontwerp past in ieder interieur. Daikin Emura wordt internationaal bekroond voor zijn design en is beschikbaar in kristalwit en zilver.

De Flash Streamer maakt de lucht 3 keer zuiverder, gezonder en verser

Houd uw immuunsysteem gezond en adem lucht in die zuiver en vers is.

De Flash Streamer technologie maakt gebruik van elektronen om chemische reacties uit te lokken en schimmels en virussen af te breken. Dit proces beperkt de symptomen van astma en allergieën door uw woning vrij van allergenen te houden.